Choose your Hill

Tuntuuko välillä siltä, että yrityksesi kohtaa jatkuvasti haasteita? Kun yksi ongelma ratkeaa, on matkalla jo toinen syntynyt. Juuri kun saa markkinointiin selvät sävelet alkaakin myynti tökkiä tai päin vastoin. Miten katkaista ongelmien kasaantuminen? Mistä tietää, minkä ongelman ratkaisemiseen resurssit kannattaa suunnata? Kun edessä on liian monta kukkulaa ja vuorta ylitettäväksi, on lopulta päätettävä, minkä niistä aikoo valloittaa.

Mitä jos joku auttaisi löytämään ja valitsemaan juuri ne ongelmat, jotka on tärkein ratkaista?

Breakinghillin analyysi tunnistaa todelliset ongelmat ja kertoo mitä kehittämällä ne voidaan ratkaista.

Find a Breaking Point

Jokaiseen ongelmaan on olemassa ratkaisu, mutta haasteena on löytää oikeat keinot? Kalenteri ei anna hetkeäkään armoa ja jostain pitäisi löytää aikaa luovalle aivoriihelle. Miten lähtisi edes ongelmaa lähestymään? Puuttuuko jotain vai pitääkö jotain muuttaa? Kunpa jostain saisi ideoita kuinka tehdä asioita toisin.  Jos matka huipulle jää turhan usein kesken, on tehtävä asioita eri tavalla päästäkseen perille asti.

Entä jos joku tuottaisi ideat, jotka johtavat ratkaisuun ja vielä etsisi kanssasi keinot niiden toteuttamiseksi?

Breakinghill tuottaa kanssasi ideat miten ongelmat ratkaistaan ja toimintaa kehitetään.

Plan the Journey

Tiedät jo minne ollaan menossa ja maali häämöttää horisontissa, mutta vielä ollaan lähtöviivalla? Onko varattu tarpeeksi resursseja? Lähteekö matkaan oikeat tekijät ja onko tiimillä tarvittava osaaminen päästä loppuun asti? Kaikkea ei voi ennustaa eikä matka tule olemaan välttämättä helppo. Kuitenkin hyvällä valmistautumisella lisää onnistumisen mahdollisuuksia huomattavasti.

Mitä jos joku laatisi kanssasi kattavan suunnitelman, joka ottaa huomioon kaiken onnistumisen kannalta olennaisen?

Breakinghill suunnittelee kanssasi käytännön toimenpiteet ja kehityksen toteutuksen.

Excecute & Conquer

Suunta on selvillä ja kaikki on mietitty valmiiksi. Enää tarvitsee vain toteuttaa suunnitelmat. Miten matka huipulle käytännössä tapahtuu? Miten opimme tekemään oikeita asioita? Mistä saamme tarvittavat tiedot ja taidot onnistuaksemme? Kun tiedetään jo mitä pitää tehdä ja miksi, tarvitsee vielä selvittää miten. Teot määrittävät päästäänkö ratkaisuun vai ei.

Auttaisiko jos valmentaja varmistaisi matkan ajan, että suunnitelmat saadaan myös käytännön tasolla vietyä maaliin?

Breakinghill kouluttaa ja valmentaa avaintekijät viemään toimenpiteet käytäntöön asti.